Trefpunt de Berg

Het bestuur van Trefpunt de Berg is een enthousiaste groep mensen die zorgt draagt dat de zaken binnen de verenig goed en op de juiste manier verlopen. Zij vertegenwoordigt twee heel verschillende groepen namelijk een speeltuinafdeling en een activiteitenafdeling voor ouderen.

De leeftijden van de groepen verschillen heel sterk, de behoeften liggen voor de groepen dan ook anders. Het bestuur zorgt voor goede en veilige speeltoestellen en veilige speelplekken. Regelmatig worden inspecties uitgevoerd door de inspecteurs van het speeltuinwezen. Onderhoud van de toestellen is hier een belangrijk punt, ook het onderhoud van de groenvoorziening is wekelijks van belang. Voor de ouderen in het Trefpunt moet er een activiteitenplek zijn, de verlichting, het klimaat, toiletten en niet te vergeten de koffiezetapparatuur en natuurlijk ook nog de barvoorziening allemaal belangrijke aandachtspunten.

De financiën, contributie en de ledenadministratie ontbreken hier natuurlijk ook niet. Al met al een zeer verantwoordelijke taak die het bestuur met verve vervult.

Wij stellen ons voor.

Het bestuur van Trefpunt de Berg is een enthousiaste groep mensen die zorgt draagt dat de zaken binnen de verenig goed en op de juiste manier verlopen.

Janneke Monteban

Voorzitter

voorzitter@trefpuntdeberg.nl

Voorzitter van de vereniging. Is actief bezig met bridgen op de maandagavond waarvan zij de leiding heeft.

Theo Melching

Secretariaat & Financiële administratie

secretariaat@trefpuntdeberg.nl

Verzorgt de ledenadministratie en voorlopig de Financiële administratie, voorzitter van de biljartgroep TBB en tevens wedstrijdleider en algemeen penningmeester van de vier biljartgroepen in het Trefpunt.

Gezocht

Penningmeester

Word jij onze nieuwe penningmeester in het bestuur?  Help onze vereniging want Trefpunt de Berg is het waard om een goed draaiend bestuur te hebben. De functie kan eventueel gedeeld worden met de secretaris. Dus kom ons team versterken.

Sylvia Uyting

Coördinator speeltuin

speeltuin@trefpuntdeberg.nl

Is al jaren onze coördinator van de speeltuin, organiseert spelen, optochten en zorgt verder dat er oppas aanwezig is in de speeltuin.

Peter Johanningmeijer

Boekenmarkt en algemeen lid

johanningmeijer.pj@gmail.com

Onze boekenwurm, hij organiseert de boekenmarkt bij het Trefpunt. Is tevens als algemeen lid de helpende hand bij vele bestuurszaken.

Peter Knol

Technische zaken

p.knol5@upcmail.nl

Is de verbindingsman tussen bestuur en klussengroep. Peter is onder meer de verbindingsman met onze klussengroep en hij coördineert alle technische zaken wat betreft installaties voor de bouw, elektra waterhuishouding etc.

Wil je ook graag helpen?

Graag ontvangen wij dan bericht van je!

Wat vinden anderen van ons?

We hebben wat meningen van bezoekers hier verzameld.

Het is een mooie omsloten speeltuin met toezicht. Kinderen hebben genoeg ruimte om te voetballen […]. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Wij zijn fan!
Hartstikke leuk
Deze buitenspeeltuin is een echte aanrander voor een leuke dag voor kinderen. Er zijn diverse speeltoestellen en er is een groot springkussen te vinden. Voor de kinderen die willen voetballen is de voetbal veld een must. Voor de allerkleinste is er een mini speeltuintje. Op diverse plekken in de speeltuin staan bankjes en ook kunt u lekker picknicken op het gras. Een echte aanrader voor wat gezelligheid zijn de thema dagen/avonden die worden georganiseerd. Lekker vertoeven als de kinderen spelen.
Anneke Tuip-Egberink

Anneke Tuip-Egberink

Bezoekster
Hier kan ook jouw recensie staan. Plaats nu een reactie bij Facebook: klik hier.
Trefpunt de Berg

Trefpunt de Berg