Kom ook spelen in onze speeltuin!

Mooi gelegen speeltuin midden de wijk de Berg te Neede. Goed bereikbaar. Voor de kleinere jeugdigen en de wat grotere jeugd tot 13 jaar. De speeltuin wordt regelmatig geïnspecteerd door een officiële instantie. Ook is onze speeltuin lid van de NUSO, een overkoepelend orgaan voor de speeltuinen in Nederland. De speeltuin is voor groepen en scholen ook te huur.

Het gezicht van deze activiteit.

Deze activiteit wordt begeleid door:

Sylvia Uyting

Begeleidster speeltuin

Zij coördineert vele zaken betreffende de speeltuin. Zoals het rooster voor de oppasmoeders de activiteitenclub en de organisatie van bijzondere evenementen. Kortom in spil in het web van ons speeltuingebeuren.

Wil je ook graag helpen?

Graag ontvangen wij dan bericht van je!

[add_eventon show_et_ft_img=”no” ft_event_priority=”no” only_ft=”no” hide_past=”yes” hide_past_by=”ee” event_type=”38″ etc_override=”no” ux_val=”0″ evc_open=”no” jumper=”yes” hide_so=”no”]

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:00 uur en zaterdags van 13.30 tot 17.00 uur. Zondags gesloten. 

Tijdens de mei- en zomervakantie:
Maandag t/m zaterdag van 13:30 tot 17:00 uur. Zondags gesloten.

Speeltuin geopend van de eerste zaterdag in april tot en met de laatste zaterdag van september.
Tijdens de SEN is het speelterrein gesloten.

Aanspreekpunt voor de speeltuin is mevrouw Sylvia Uyting.
E-mail: speeltuin@trefpuntdeberg.nl

Wilt u lid worden van de speeltuin?
Ga naar het menu bestanden en download het aanmeldingsformulier.

Lidmaatschapskosten zijn € 20,00 per gezin per jaar.
Wij werken alleen met automatische incasso.

Telefoonnummer speeltuin tijdens openingstijden: 06-41103854

Trefpunt de Berg is lid van de NUSO het platform voor speeltuinen in Nederland.

There is no content in the NextGEN album: "Speeltuin"!

Wat vinden anderen van ons?

Wij kunnen leren van u door ons te vertellen wat u van onze speeltuin en andere evenementen vindt. Hierdoor weten wij wat er leeft en zijn wij in staat de nodige aanpassingen uit te voeren.

Het is een mooie omsloten speeltuin met toezicht. Kinderen hebben genoeg ruimte om te voetballen […]. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Wij zijn fan!
We hebben een super gezellig verjaardagsfeest gehad. Echt een aanrader, alles was top verzorgd; een prinsessen thema! Alle kinderen mochten zich verkleden als prinses en ridder. Eten, drinken, knutselen, schminken; wat hebben de kinderen een plezier gehad. Patat en snack en daarna zelfs een prinsessentaart en cadeautje van de speeltuin. Wij willen dit volgend jaar zo weer doen, wat onwijs gaaf!
Susanne Dennis

Susanne Dennis

Bezoekers
Deze buitenspeeltuin is een echte aanrander voor een leuke dag voor kinderen. Er zijn diverse speeltoestellen en er is een groot springkussen te vinden. Voor de kinderen die willen voetballen is er het voetbalveld. Voor de allerkleinste is er een mini speeltuin. Op diverse plekken in de speeltuin staan bankjes en ook kunt u lekker picknicken op het gras. Een echte aanrader voor wat gezelligheid zijn de thema dagen/avonden die worden georganiseerd. Lekker vertoeven als de kinderen spelen.
Anneke Tuip-Egberink

Anneke Tuip-Egberink

Bezoekster
Een mooie goed onderhouden speeltuin op een fantastisch locatie. Alle eer aan de klussengroep die deze speeltuin, gebouwen en andere zaken onderhoudt.
Theo Melching

Theo Melching

Vrijwilliger