De gezichten van deze activiteit.

Deze activiteit wordt begeleid door:

De activiteiten Commissie Van links naar rechts bovenste rij: Sylvia Uyting, Zipporah Mentink, Ilse Bemthuis en Marleen Abbink. onderste rij: Marieke Knol, Anneke Egberink, Lyonne Wisseborn.

De Activiteiten Commissie

Begeleidsters speeltuin

Deze gehele groep zorgt er voor dat iedereen gezellig, fijn en veilig kunnen spelen in onze speeltuin. Samen coördineren de begeleidsters wat er moet gebeuren en maken ze planningen. Heb je vragen? Spreek dan één van de dames aan. Sylivia Uyting is de coördinatrice van de speeltuin.

Wil je ook graag helpen?

Graag ontvangen wij dan bericht van je!

Kom ook spelen in onze speeltuin!

Mooi gelegen speeltuin midden de wijk de Berg te Neede. Goed bereikbaar. Voor de kleinere jeugdigen en de wat grotere jeugd tot 13 jaar. De speeltuin wordt regelmatig geïnspecteerd door een officiële instantie. Ook is onze speeltuin lid van de NUSO, een overkoepelend orgaan voor de speeltuinen in Nederland.  De speeltuin is voor groepen en scholen ook te huur.

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:00 uur en zaterdags van 13.30 tot 17.00 uur.

Zondags gesloten.

Tijdens de mei- en zomervakantie:
Maandag t/m zaterdag van 13:30 tot 17:00 uur.

Speeltuin geopend van de eerste zaterdag in april tot en met de laatste zaterdag van september.
Tijdens de SEN is het speelterrein gesloten.

Wilt u lid worden van de speeltuin? Ga naar het menu bestanden en download het aanmeldingsformulier. Lidmaatschapskosten zijn € 22,50 per gezin per jaar.
Wij werken alleen met automatische incasso.

Telefoonnummer van de speeltuin tijdens openingstijden: 06-41103854

Dit speeltuin seizoen, dat op 23 februari begint met een carnavals activiteit zijn de volgende personen voor de speeltuin actief, en zij maken dan ook deel uit van de activiteitencommissie.

Anneke Egberink: Is beheerder en verantwoordelijk voor de Facebook pagina. Ook verzorgd zij alle flyers, reclame en verdere info naar buiten toe.

Lyonne Wisseborn: Zij stelt alle informatie op papier op m.b.t. info over activiteiten, reclame en naar ouders / leden toe.

Marieke Knol: Helpt met organiseren van activiteiten en is vaak verantwoordelijk voor “het tattoos zetten” en schminken in samenwerking met Ilse en Monique.

Ilse Bemthuis: Helpt met organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten.

Zipporah Mentink: Helpt met het organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten.

Marleen Wijlens: Helpt met het organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten.

Sylvia Uyting: Helpt waar nodig tijdens de activiteiten in de vorm van bardiensten en algeheel         kasbeheer.

Erna Olthof: Helpt waar nodig tijdens de opening in de vorm van bardiensten en helpt met oppassen speeltuin.

Oppasplanning

Lyonne Wisseborn: heeft een nieuw oppasrooster opgezet in Excel.

Zipporah Mentink en Evelien Grijsen: beheren het oppasrooster.

Rianne v/d Oetelaar en Lynn Wormgoor: helpen met mensen te benaderen voor oppas.

Sylvia Uyting: Helpt met mensen benaderen voor oppas, regelt ook deels de vakantie oppas en de uitbetaling daarvan.

Voor allen geldt, dat zij samen het gehele oppasgebeuren in kaart brengen, er zoveel mogelijk op toezien dat bij plotselinge afwezigheid van de oppas, vervanging wordt geregeld en dat alles in samenwerking betreffende oppas goed verloopt.

Wij zijn ook op Facebook te vinden

Wij zijn lid van de NUSO

 

Wij worden niet toegelaten

Wat wij graag aan je vertellen.

There is no content in the NextGEN album: "Speeltuin"!

Wat vinden anderen van ons?

Wij kunnen leren van u door ons te vertellen wat u van onze speeltuin en andere evenementen vindt. Hierdoor weten wij wat er leeft en zijn wij in staat de nodige aanpassingen uit te voeren.

Het is een mooie omsloten speeltuin met toezicht. Kinderen hebben genoeg ruimte om te voetballen […]. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Wij zijn fan!
We hebben een super gezellig verjaardagsfeest gehad. Echt een aanrader, alles was top verzorgd; een prinsessen thema! Alle kinderen mochten zich verkleden als prinses en ridder. Eten, drinken, knutselen, schminken; wat hebben de kinderen een plezier gehad. Patat en snack en daarna zelfs een prinsessentaart en cadeautje van de speeltuin. Wij willen dit volgend jaar zo weer doen, wat onwijs gaaf!
Susanne Dennis

Susanne Dennis

Bezoekers
Deze buitenspeeltuin is een echte aanrander voor een leuke dag voor kinderen. Er zijn diverse speeltoestellen en er is een groot springkussen te vinden. Voor de kinderen die willen voetballen is er het voetbalveld. Voor de allerkleinste is er een mini speeltuin. Op diverse plekken in de speeltuin staan bankjes en ook kunt u lekker picknicken op het gras. Een echte aanrader voor wat gezelligheid zijn de thema dagen/avonden die worden georganiseerd. Lekker vertoeven als de kinderen spelen.
Anneke Tuip-Egberink

Anneke Tuip-Egberink

Bezoekster
Een mooie goed onderhouden speeltuin op een fantastisch locatie. Alle eer aan de klussengroep die deze speeltuin, gebouwen en andere zaken onderhoudt.
Theo Melching

Theo Melching

Vrijwilliger