De gezichten van deze activiteit.

Deze activiteit wordt begeleid door:

De activiteiten Commissie Van links naar rechts bovenste rij: Sylvia Uyting, Zipporah Mentink, Ilse Bemthuis en Marleen Abbink. onderste rij: Marieke Knol, Anneke Egberink, Lyonne Wisseborn.

De Activiteiten Commissie

Begeleidsters speeltuin

Deze gehele groep zorgt er voor dat iedereen gezellig, fijn en veilig kunnen spelen in onze speeltuin. Samen coördineren de begeleidsters wat er moet gebeuren en maken ze planningen. Heb je vragen? Spreek dan één van de dames aan. Zipporah Mentink is de voorzitter en coördinatrice van de Speeltuin de Berg.

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen?

Neem dan contact op met onze Coördinator Vrijwilliger Marieke Knol.

Dat kan door te mailen naar het secretariaat, meer informatie klik hier.

 Samen met de coördinator bespreek je waar je je werk wilt doen,

wat je wilt doen en hoe vaak je dat wilt doen.

Kom ook spelen in onze speeltuin!

Mooi gelegen speeltuin midden de wijk de Berg te Neede. Goed bereikbaar. Voor de kleinere jeugdigen en de wat grotere jeugd tot 13 jaar. De speeltuin wordt regelmatig geïnspecteerd door een officiële instantie. Ook is onze speeltuin lid van de NUSO, een overkoepelend orgaan voor de speeltuinen in Nederland.  De speeltuin is voor groepen en scholen ook te huur voor meer informatie klik hier.

 

Openingstijden:
Van woensdag t/m vrijdag van 14:30 tot 16:30 uur en zaterdags van 13:30 tot 16:30 uur.

Maandag, Dinsdag en Zondags gesloten.

Tijdens de mei- en zomervakantie:
Maandag t/m zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur.

Speeltuin is geopend vanaf maart tot en met september.
Tijdens de SEN is het speelterrein gesloten.

 

Wilt u lid worden van de speeltuin of trefpunt de berg? Klik hier Lidmaatschapskosten zijn € 22,50 per gezin per jaar.
Wij werken alleen met automatische incasso.

 

Dit speeltuin seizoen barst los op zaterdag 27 maart 2021 en begint met onze opening van het speelseizoen.

 

De volgende personen zijn voor de speeltuin actief om de kinderen een super leuk speelseizoen te laten beleven, en zij maken dan ook deel uit van de activiteitencommissie.

 

Zipporah Mentink

Helpt met het organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten. Tevens is deze topper voorzitter en coördinator van Speeltuin de Berg: Oppas regelen, coördinator oppas, uitbetaling oppas meiden, financiën, boodschappen, bijzonderheden melden aan het bestuur, nieuwe leden aanmelden bij de ledenadministratie, uitnodiging versturen vergadering, agenda punten verzamelen.

 

Marieke Knol

Helpt met organiseren van activiteiten en is penningmeester Trefpunt- en Speeltuin de Berg; Financiën activiteiten, financiën partybox, uitbetaling oppas, bijhouden kasboek, bankzaken. 

 

Anneke Tuip-Egberink

Helpt met organiseren van activiteiten en is verantwoordelijk voor de marketing van Trefpunt- en Speeltuin de Berg; Uitingen op FB, Insta, posters, website, promotie ed. 

 

Ilse Bemthuis

Helpt met organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten en is verantwoordelijk voor sponsoring/subsidies; Uitzoeken van verschillende subsidies. Kijken naar mogelijkheden voor sponsoring.

 

Renate Prins

Helpt met het organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten.

 

Marleen Wijlens

 Helpt met het organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten.

 

Trudy ten Hoopen

Helpt met het organiseren en e.v.t. begeleiden van activiteiten.

 

Oppasplanning

Zipporah Mentink en Rianne v/d Oetelaar:

Helpen met mensen benaderen voor oppas, regelen ook deels de vakantie oppas en de uitbetaling daarvan.

Voor allen geldt, dat zij samen het gehele oppasgebeuren in kaart brengen, er zoveel mogelijk op toezien dat bij plotselinge afwezigheid van de oppas, vervanging wordt geregeld en dat alles in samenwerking betreffende oppas goed verloopt.

Wij zijn ook op Facebook en Instagram te vinden

 

Wij zijn lid van de NUSO

 

Wij worden niet toegelaten

Wat wij graag aan je vertellen.

There is no content in the NextGEN album: "Speeltuin"!

Wat vinden anderen van ons?

Wij kunnen leren van u door ons te vertellen wat u van onze speeltuin en andere evenementen vindt. Hierdoor weten wij wat er leeft en zijn wij in staat de nodige aanpassingen uit te voeren.

Het is een mooie omsloten speeltuin met toezicht. Kinderen hebben genoeg ruimte om te voetballen […]. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Wij zijn fan!
We hebben een super gezellig verjaardagsfeest gehad. Echt een aanrader, alles was top verzorgd; een prinsessen thema! Alle kinderen mochten zich verkleden als prinses en ridder. Eten, drinken, knutselen, schminken; wat hebben de kinderen een plezier gehad. Patat en snack en daarna zelfs een prinsessentaart en cadeautje van de speeltuin. Wij willen dit volgend jaar zo weer doen, wat onwijs gaaf!
Susanne Dennis

Susanne Dennis

Bezoekers
Deze buitenspeeltuin is een echte aanrader voor een leuke dag voor kinderen. Er zijn diverse speeltoestellen en er is een groot springkussen te vinden. Voor de kinderen die willen voetballen is er het voetbalveld. Voor de allerkleinste is er een mini speeltuin. Op diverse plekken in de speeltuin staan bankjes en ook kunt u lekker picknicken op het gras. Een echte aanrader voor wat gezelligheid zijn de thema dagen/avonden die worden georganiseerd. Lekker vertoeven als de kinderen spelen.
Anneke Tuip-Egberink

Anneke Tuip-Egberink

Bezoekster
Een mooie goed onderhouden speeltuin op een fantastisch locatie. Alle eer aan de klussengroep die deze speeltuin, gebouwen en andere zaken onderhoudt.
Theo Melching

Theo Melching

Vrijwilliger